×

Kontakt

Kozmetični salon Dermavitalis
Panonska ulica 36
9250 Gornja Radgona

+386 31 744 799
info@dermavitalis.si

Delovni čas

PON in SRE: 8 - 15 h
TOR in ČET: 11 - 19 h
PET: 9 - 17 h

STE POZABILI VAŠE PODATKE?

Pravilnik o zasebnosti

V Kozmetičnem studiu Dermavitalis, Panonska ul. 36, 9250 Gornja Radgona (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca Vpisni list, Prijave na e-novice, obrazca Prosti termini in kontaktnega obrazca na strani kontakt, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in tem pravilnikom, ki opredeljuje način ter metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Naše spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če izpolnite Vpisni list, Prijavo na e-novice, rezervacijo preko obrazca Prosti termini ali nas kontaktirate preko obrazca na strani Kontakt.

Osebni podatki, ki jih pridobimo so:

  • Ime in priimek,
  • Naslov,
  • Elektronski naslov,
  • Telefon,
  • Rojstni datum,
  • IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta.

Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo obrazca Prosti termini in kontaktnega obrazca na strani Kontakt, se uporabljajo samo za komunikacijo po elektronski pošti. Osebni podatek o e-naslovu, ki nam ga posredujete z izpolnitvijo obrazca Vpisni list in/ali prijavo na E-novice se uporablja izključno za pošiljanje e-novic in voščila za rojstni dan do preklica. Obveščali vas bomo o novostih in akcijski ponudbi ter posredovali koristne informacije o kozmetičnih storitvah, negi obraza in telesa, permanentnem make-upu ter hujšanju in oblikovanju telesa do dvakrat (2x) mesečno. Za prijavo na e-novice uporabljamo strog sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da pošiljamo elektronsko pošto zgolj osebam, ki z vnosom e-naslova v Prijavi na e-novice ali s podpisom/potrditvijo na Vpisnem listu, soglašate, da želite prejemati naše e-novice.

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno. V Kozmetičnem studio Dermavitalis lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-novicah. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknil v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na e-naslov info@dermavitalis.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na e-naslov info@dermavitalis.si.

O politiki piškotkov si lahko preberete več na našem spletnem mestu, na povezavi: www.dermavitalis.si/piskotki

Več informacij:

Kozmetični studio Dermavitalis, Panonska ul. 36, 9250 Gornja Radgona m: 031 744 799 e: info@dermavitalis.si

Gornja Radgona, maj 2018

VRH