×

Kontakt

Kozmetični salon Dermavitalis
Panonska ulica 36
9250 Gornja Radgona

+386 31 744 799
info@dermavitalis.si

Delovni čas

PON in SRE: 8 - 15 h
TOR in ČET: 11 - 19 h
PET: 9 - 17 h

STE POZABILI VAŠE PODATKE?

Terapija z ultrazvokom

Globinska regeneracija za vitalno in sijočo kožo

Terapija z ultrazvokom poskrbi za ciljano učinkovanje in globinsko regeneracijo kože.
Vezivno tkivo s svojimi kolagenskimi in elastičnimi vlakni tvori strukturo naše kože. Z leti se proizvodnja kolagena zmanjšuje, vlakna pa se zlepijo. Terapija z ultrazvokom je idealna za regeneracijo vezivnega tkiva. Z mikromasažo aktiviramo celice, ki proizvajajo kolagen in tako spodbudimo njegov nastanek. Terapija z ultrazvokom gladi vezivno tkivo, koža pa postane bolj gladka in napeta.

Terapijo z ultrazvokom izvajamo z aparatom IONTO-SONO, ki omogoča, da profesionalni serumi prodrejo vse do podkožja, nežna masaža pa pripravi celice do tega, da vsrkajo njihove učinkovine. Tako lepotne učinkovine delujejo prav tam, kjer so najbolj učinkovite. Po postopku je koža globinsko navlažena in preskrbljena s hranilnimi učinkovinami. Globinska terapija z ultrazvokom prav tako spodbudi prekrvavitev in delovanje limfe, s čimer razstrupimo celice, da lahko vsrkajo več hranljivih učinkovin in pospešimo proces njihovega obnavljanja.

Rezultat terapije z ultrazvokom:

  • Povrhnjica: kožne celice so preskrbljene s hranljivimi učinkovinami in tekstura povrhnjice se izboljša.
  • Prekrvavitev: pospešimo celično presnovo in oskrbo kože s pomembnimi snovmi.
  • Vezivno tkivo: zgladimo in popolnoma restrukturiramo.
  • Koža pridobi novo vitalnost in jasen, sijoč ten.

Terapija z ultrazvokom je primerna za vse, ki opažate na svoji koži znake staranja, gubice, nečistoče in tiste, katerih koža je utrujena in izčrpana ali poškodovana od sonca. Na osnovi strokovnega posveta bomo terapijo prilagodili individualnim potrebam vaše kože, da boste z njo dosegli najboljši možen rezultat.

VRH