YOU ARE HERE: DOMOVElektrolipoliza

Elektrolipoliza

Elektrostimulacija z lipolizo je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju.
Elektrostimulacija tako stimulira periferno prekrvavitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Tako se zmanjša obseg na kritičnih delih telesa. Deluje na mišico in čvrsti tkivo, ki je zaradi celulitnega stanja izgubilo tonus in prožnost ter s tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo. Istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo.
O elektrostimulaciji govorimo, ko s pomočjo naprave – profesionalnega stimulatorja – dovajamo točno določene električne impulze na izbrani del telesa. Je učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic tudi na najbolj kritičnih delih telesa (trebuh, zadnjica, stegna).
V Dermavitalis studiu izvajamo elektrostimulacijo z lipolizo z vrhunskim multifunkcijskim aparatom nemške blagovne znamke Ionto Comed za terapije celega telesa. S pomočjo kontroliranega mikroprocesorja se z metodo elektrostimulacije in lipolize dosegajo osupljivi rezultati pri zmanjševanju maščobnih blazinic na kritičnih predelih telesa, kot so jahalne hlače, maščoba na trebuhu ter oblikovanje telesa z uničevanjem maščobnih celic tako za ženske, kot tudi za moške.
Maščoba se iz maščobnih celic izloči v medcelično tekočino, kjer se razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo, kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Po lipolizi priporočamo povečano fizično aktivnost in povečan vnos tekočine – vode.
Učinki lipolize so zmanjšan obseg na kritičnih delih telesa (jahalne hlače, trebuh), izboljšan tonus kože, lepo oblikovane mišice. Priporočen je sklop 10 terapij, 3-krat tedensko, z enodnevnimi vmesnimi premori.