031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Permanentni Make UP

Permanentni make up vas bo pomladil!
S permanentnim make up-om ne boste ves dan videti naličene, temveč preprosto lepe. Permanantni make-up vam pomaga, da boste tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali "samo" pri napornih poslovnih obvezah videti čudovite tudi brez zamudnega vsakodnevnega ličenja.

Permanentni make-up
Permanentni make up poznamo tudi pod imeni permanentno kozmetično poudarjanje, trajni make up ali mikro-pigmentacija. Trajni make up je danes že zelo uveljavljen postopek in vedno bolj zamenjuje običajni dnevni make up.

Trajni make-up ustnic
Poudarjanje naravnih obrisov ustnic, povečanje tankih ustnic, korekcija manjših asimetrij ali korekcija po poškodbi ali razcepu ustnice.

Permanentni make up oči
Ali se želite zbuditi z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi? Oči so osnovni znaki izraza in povezanosti med ljudmi ter so del govorice telesa, na katero smo najbolj pozorni. Permanentni make up oči pomeni definiranje obrobe na zgornji ali spodnji veki, ali obeh. Permanentni make up oči bo čudovito poudaril vaše oči, ki bodo tako lepše in bolj izrazite.

Permanentni make up obrvi
Poteze obrvi so za lepoto izjemno pomembne – zato poskrbite, da boste iz njih napravile kar največ. Pravilno oblikovane permanentne obrvi uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše, zato lahko s permanentnim make up-om obrvi veliko pripomorete k lepšemu videzu.

Vrsta nege

Cena

300,00 EUR
300,00 EUR
250,00 EUR
300,00 EUR
450,00 EUR
230,00 EUR

Zakaj izbrati trajni make up

S trajnim make up-om ne boste ves dan videti naličene, temveč preprosto lepe. Permanantni make-up vam pomaga, da boste tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali "samo" pri napornih poslovnih obvezah videti čudovite tudi brez vsakodnevnega ličenja.

Trajno ličenje vam prihrani čas - veliko časa!
Vaš čas je dragocen. Današnji življenjski stil je zahteven, zato bi bilo zelo prijetno zbuditi se z popolnim make up-om in preživeti ves dan, ne da bi ga bilo potrebno popravljati. Kaj pa tisti intimni trenutki, ko vaša šminka ali črtalo končata nekje drugje? Permanentni make up vam nudi popolno rešitev, ki ste si jo vedno želeli!

Popoln make up tudi pri športu
Se ukvarjate s športom in vaš make up ni obstojen v času vadbe? Ste alergični na običajne izdelke za ličenje ali nosite kontaktne leče? Permanentni make up vam nudi popolno rešitev, ki ste si jo vedno želeli!

Zdravstvene ovire pri ličenju
Medicinske ovire ali slab vid lahko predstavljajo veliko oviro pri nanašanju make upa. Za tiste, ki so preživeli opekline ali so imeli kakšno drugo nesrečo lahko popolnoma obnovimo obrvi, poudarimo rob trepalnic, obliko in barvo ustnic. Pri permanentnem make upu obstajajo tudi omejitve in kandidat ne more biti čisto vsak. Če menimo, da vam postopek ne bo dovolj koristil, bomo to zelo odkrito povedali in za vas poskusili poiskati kaj ustreznejšega.

Obstojnost make-upa

Obstojnost permanentnega make upa je dve do šest let. Barve sčasoma izgubljajo svojo intenzivnost - postopno bledijo, dokler popolnoma ne izginejo.

  • Intenzivnost barv pri permanentnem make up-u je drugačna 1 leto po postopku v primerjavi z intenzivnostjo 3 leta po postopku.
  • Intenzivnost barv je različna in se razlikuje od posameznika do posameznika, saj je odvisna od mnogih faktorjev kot so: starost, elastičnost kože, tip kože, izpostavljenost soncu itd.
  • V ceno postopka permanentnega make upa je vključena tudi korekcija, ki jo opravimo dva tedna po izdelavi trajnega make upa – tako odpravimo morebitne manjše pomanjkljivosti, saj se pri prvem vnosu ves pigment ne absorbira enakomerno.
  • Korekcija permanentnega make upa je kratek postopek.
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti