031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Odpravljanje težav z vraščenimi nohti

Neboleče odpravljanje težav z vraščenim nohtom – terapija s 3TO SPONKO

Kaj je vraščen noht?
Unguis incarnatus je medicinski izraz za vraščen noht. Noht se vrašča v okoliško mehko tkivo, kar povzroča bolečino in vnetje, včasih pa tudi bakterijsko okužbo. Vraščen noht je najbolj pogost pri palcu in prizadene tako moške kot ženske, celo majhne in večje otroke.

Vzroki za vraščanje nohta so največkrat poškodba, preozki čevlji, uživanje nekaterih zdravil in nepravilno pristriženi nohti.

Kaj je 3TO SPONKA?
3TO sponka ali sponka combi ped je medicinska sponka za korekcijo nohtov na rokah in nogah – podobna sponki za korekcijo zob. Sponka regulira naravno rast nohta in se namešča individualno brez bolečin in lokalne anestezije. Gre za inovativno metodo in je alternativa operaciji.

Pacient po namestitvi medicinske sponke combi ped občuti hitro olajšanje, saj je področje okoli nohta ali kože razbremenjeno. Sponka ne dela nobenih težav pri nošenju obutve – pri športu, na delovnem mestu idr.

Komu je namenjena 3TO SPONKA?
3TO sponka je primerna za vsakogar. Nosijo jo lahko otroci, diabetiki (saj je to alternativa operaciji), alergiki na nikelj in tudi drugi.

3TO SPONKA pomaga pri:

  • vraščenih nohtih,
  • močno zakrivljenih nohtih,
  • rahlo vraščenih nohtih kot preventiva,
  • deformaciji nohtov.
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti