031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Nega za moške

V današnjem času za moškega postaja zdrav način življenja vedno bolj pomemben. Nega obraza in telesa ne predstavlja samo zdravega in lepega videza, temveč tudi dejansko ohranjanje vitalnosti kože.

Moška koža je debelejša od ženske, zato se na njej kasneje pojavijo znaki staranja. Vendar pa je priporočljivo, da moški začnejo hoditi na nego obraza v kozmetični salon tam v sredini tridesetih let. Moška koža je bolj mastna, običajno so pore širše, zato je tudi pojav mozoljev in ogrcev na moški koži pogostejši. Ker bomo sami naredili več škode kot koristi, prepustimo globinsko čiščenje kože dobri kozmetičarki. Dobra kozmetičarka nam bo znala svetovati tudi ustrezno negovalno kozmetiko, saj je moška koža zaradi britja pogosto razdražena.

Izkušene kozmetičarke bodo depilacijo hrbta izvedle skoraj brez bolečin; depilacija nog je priporočljiva predvsem za športnike, ne le iz higienskega razloga, ampak tudi morebitnih poškodb in lažje masaže. Masaža v kozmetičnem salonu Dermavitalis je nekaj, česar noben moški ne bi smel izpustiti. Masaža bo sprostila vaše čute, po njej se boste počutili kot prerojeni.

V kozmetičnem salonu Dermavitalis pa poleg klasične nege moškim ponujamo tudi:


V kozmetičnem salonu Dermavitalis lahko moški kupite tudi darilne bone za svoje najdražje. Izkušene kozmetičarke vam bodo svetovale tudi pri nakupu ustrezne kozmetike za nego doma. V obsežnem prodajnem asortimanu lahko izberete tudi visokokakovostne izdelke za britje in nego kože po britju ter parfume.


 

Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti