031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Nega telesa

Prav tako kot je delikatna koža na vašem obrazu, je tudi koža vašega telesa delikatna, zato potrebuje prilagojeno strokovno nego za zaščito njenih osnovnih funkcij.
Koža na telesu se od kože na obrazu razlikuje po tem, da je debelejša in ima manj maščobnih žlez, zato je zelo občutljiva na izsušitve in dehidracijo. Njena celična obnova se z leti upočasni, kar je v prvi vrsti vidno takrat, ko čvrstost kože upade.

Tako kot koža na obrazu je tudi koža na telesu dnevno izpostavljena zunanjim dejavnikom in stresu, zato potrebuje pravilno nego. Posebej v jesenskem in zimskem času je potrebno negi telesa posvetiti posebno pozornost. Zaradi izpostavljanja sončnim žarkom in slani vodi je koža na začetku jeseni velikokrat dehidrirana. Če kože v tem obdobju ne pričnemo pravilno negovati, se njeno stanje zaradi mraza in suhega zraka v ogrevanih prostorih s prihodom zime samo še slabša. Pomembno je, da kožo telesa skozi vse leto negujemo. Poleg običajne nege doma so nujni obiski v kozmetičnem salonu. Z uporabo vrhunske kozmetike za nego telesa bomo tako skozi vse leto imeli lepo in sijočo kožo.

V kozmetičnem salonu Dermavitalis vam nudimo specialno nego telesa z vrhunsko kozmetiko BIODROGA. Do izbora do najprimernejšega tretmana za nego kože vas bodo vodile naše strokovno usposobljene kozmetičarke.

Vrsta nege

Čas

Cena

60 min
40,00 EUR
30 min
30,00 EUR
60 min
80,00 EUR
60 min
55,00 EUR
60 min
55,00 EUR
30 min
25,00 EUR
30 min
30,00 EUR
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti