031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Nega rok in geleration

Negovane roke in nohti so odraz urejenosti človeka, z njimi okolici sporočamo prav toliko kot z obrazom in očmi. Velikokrat pri negi na roke pozabljamo, čeprav so še bolj kot obraz izpostavljene vremenskim vplivom, uporabi agresivnih čistil itd. Roke lahko tudi izdajo naša leta, če niso pravilno negovane, lahko nam pridajo kakšno leto več, če jih pravilno negujemo, nam bodo kakšno leto odvzele. Na hrbtni strani rok namreč ni mogoče opraviti liftinga, ki bi skril leta.
Nega rok se prične z vsakodnevnim umivanjem. Priporoča se, da roke po vsakem umivanju zaščitite z ustrezno kremo. Od časa do časa rokam privoščimo posebno nego (manikuro) v kozmetičnem salonu.

Urejeni nohti na rokah so del nege rok. Dobra kozmetičarka je vešča manikure. V kozmetičnem salonu nam bodo pristrigli in oblikovali nohte ter uredili obnohtno kožico. Manikuro lahko zaključimo z lakiranjem nohtov. Kadar želimo dolgo obstojno manikuro, si privoščimo lakiranje geleration po sistemu Jessica, ki zdrži tudi do štiri tedne.

V kozmetičnem salonu Dermavitalis izkušene kozmetičarke vaše roke negujejo z Jessica sistemom napredne nege rok in nohtov, ki je zrasel iz neposrednih izkušenj in spoznanja, kaj je tisto, kar nohtom koristi... in kaj jim škoduje. S kombinacijo negovalnih proizvodov Jessica bomo vaše roke uredili tako, da jih boste z veseljem in ponosom kazali.

Vrsta nege

Čas

Cena

30 min
19,00 EUR
30 min
14,00 EUR
60 min
30,00 EUR
60 min
35,00 EUR
30 min
25,00 EUR
30 min
20,00 EUR
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti