031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Nega obraza

Specialni postopki nege obraza
glede na problem

Osnovna prednost kozmetičnega salona Dermavitalis je, da ponujamo specialno nego kože na obrazu glede na problem, ki ga koža ima. Izkušena kozmetičarka bo skrbno proučila vašo kožo in vam priporočila enega od specialnih postopkov nege kože na obrazu glede na to, ali imate mastno kožo in akne, izgubo čvrstosti kože in gube, občutljivo kožo, vidne kapilare na obrazu ali problem hiperpigmentacije

Mastna koža in akne

Če je vaša koža mastna, potem je kozmetični salon Dermavitalis pravi naslov za vas. Mastno kožo tretiramo z vrhunsko kozmetiko dr. Murad, ki je vodilna v boju proti aknam v svetu!
Nečista koža in mozolji? Akne na obrazu? Akne na hrbtu?

Učinki nege mastne kože z vrhunsko kozmetiko dr. Murad:

 • zmanjšano izločanje sebuma,
 • manj aken,
 • izginejo rdeča mesta,
 • preprečevanje razvoja bakterij,
 • preprečevanje keloidnih brazgotin.


Primerna nega mastne kože na obrazu, izvedena s posebno pozornostjo kozmetičarke in vrhunsko kozmetiko dr. Murad, vodi do zmanjšanega števila aken in infekcij. Koža bo vidno bolj gladka in napeta, akne na obrazu in na hrbtu bodo preteklost.

V želji, da bi vam lahko priskočili na pomoč pri reševanju vaših težav z mastno kožo, vas vabimo na brezplačni posvet s pregledom v kozmetičnem salonu Dermavitalis, kjer vam bo izkušena kozmetičarka podala izdatne informacije glede stanja vaše kože in njenih potreb ter nakazala rešitve za nego mastne kože, ki pridejo v poštev v dotičnem primeru.

Vrsta nege

Čas

Cena

90 min
68,00 EUR
60 min
38,00 EUR
90 min
48,00 EUR
120 min
58,00 EUR

Staranje kože in gube

Se na vaši koži pojavljajo gube in izrazne linije?
Ste gube na obrazu opazili že pri 35- ih? Se vam gube pojavljajo okrog ustnic in na čelu, ali imate le gube okrog oči?

Učinki anti age nege obraza:

 • pomlajevanje obraza,
 • zmanjšanje globine gub na obrazu,
 • rekonstrukcija kolagena v koži.


Uspešni rezultati anti-age tretmanov so jasno vidni že takoj po prvi negi obraza. Koža po negi obraza izgleda mladostna, sijoča in bolj napeta, saj so gube manj globoke, aktivirana je sinteza kolagena in nevtralizirani prosti radikali. Za trajnejše in še bolj očitne spremembe stanja kože predlagamo serijo neg obraza.

Za zagotovitev najboljših možnih rezultatov ob negovalnem postopku nege obraza izvajamo fotopomlajevanje z IPL laserjem, mikrodermoabrazijo ali peeling z AHA kompleksom, izbran glede na tip in stanje vaše kože.
Anti age nego obraza izvajamo z vrhunsko kozmetiko blagovnih znamk Biodroga in Dr. Murad.

Vrsta nege

Čas

Cena

45 min
45,00 EUR
90 min
85,00 EUR
70 min
70,00 EUR
90 min
68,00 EUR

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija je strokovni izraz za rjavo obarvane lise na koži. Hiperpigmentacija se pojavi, ker se rjavi pigment melanina prekomerno nalaga v koži. Hiperpigmentacija ni nevarna, vendar je moteča, ker se velikokrat pojavi ravno na obrazu in vpliva na našo samopodobo. Vzroki za hiperpigmentacijo so različni, od raznih poškodb in vnetij na koži, do jemanja zdravil in prekomernega izpostavljanja soncu. Hiperpigmentacija je lahko tudi dedna.

Hiperpigmentacija se lahko pojavi na obrazu, dekolteju ali na hrbtni strani dlani. Poleg zgoraj omenjenih so pogosti razlogi za nastanek hiperpigmentacije tudi naslednji:

 • hormonska neravnovesja,
 • med in po nosečnosti,
 • jemanje kontracepcijskih tabletk,
 • nega kože s preparati z visoko vsebnostjo vazelina.


Prekomerna proizvodnja melani na v koži je pogosto posledica izpostavljanja soncu. Le to ima za posledico nastanek pigmentnih znamenj na koži. Za odstranitev ali zmanjšanje teh pigmentnih znamenj in preprečevanje nastanka novih je potrebno zmanjšanje encima "TYROSINASE" in s tem prekiniti proces pigmentacije brez poškodovanja pigmentnih celic.

Hiperpigmentacijo uspešno saniramo z mikrodermoabrazijo in IPL laserjem. Potrebnih je več zaporednih tretmanov. Za doseganje boljših rezultatov je zelo priporočljiva uporaba preparatov za domačo nego. Prav tako je v času trajanja programa obvezno izogibanje soncu in solarijem ter uporaba primernega zaščitnega faktorja. Vabimo vas na brezplačen posvet v našem salonu z visoko usposobljeno kozmetičarko.

Najbolj učinkovit tretma za saniranje hiperpigmentacij je po izkušnjah mikrodermoabrazija v kombinaciji z IPL laserjem, saj običajno zadostuje že en tretma. Hiperpigmentacije je možno sanirati tudi z drugimi vrstami neg, npr. aha kisline, samostojna mikrodermoabrazija; pri teh negah je potrebnih več tretmajev.

Vrsta nege

Čas

Cena

90 min
95,00 EUR

Občutljiva koža

Srbečica, vnetje, rdečina, ali zbadajoča bolečina?
Občutljiva, rdeča in razdražena koža predstavlja moteč dejavnik v vsakdanjem življenju. Problem ni le vaš. Več kot 90% ljudi meni, da imajo občutljivo kožo.

Nekaj znakov, ki kažejo na občutljivost kože:

 • popokane kapilare na licih,
 • koža hitro pordi (recimo, če uživate pekočo hrano),
 • pogosto se vam zdi, da je koža vroča,
 • koža hitro reagira na izdelke s posipom ali rdečico.


Vzroki za težave:

 • škodljivi vplivi okolja,
 • staranje,
 • življenjski slog,
 • čezmerno čiščenje.


Občutljiva koža potrebuje ustrezno nego. Najpogostejši problem občutljive kože je, da ima premajhno vlažnost. Velikokrat ženske z občutljivo kožo posežejo po mastnih izdelkih, vendar lahko le ti vodijo do izbruha aken na obrazu. Pri občutljivi koži je še kako pomembno, da pridobimo nasvet dobre kozmetičarke, ki bo ocenila stanje naše kože in nam svetovala ustrezno nego obraza. Občutljiva koža je lahko poleti čisto normalna, njeno stanje se običajno poslabša v prehodnih obdobjih in pozimi. Veliko vlogo pri tem ima vreme in temperature. Pozimi, ko je zunaj mrzlo, prostore pa ogrevamo, smo izpostavljeni velikim temperaturnim spremembam, poleg tega suh zrak zaradi ogrevanja v prostorih še dodatno izsušuje že tako občutljivo kožo.

Veliko lahko za boljše stanje vaše kože storite že sami s svojim načinom življenja. Nepravilna prehrana in vsakodnevna izpostavljenost stresu slabo vplivata na stanje naše kože. Že s tem, da za čiščenje kože ne uporabljamo preveč agresivnih izdelkov, ki povrhu vsebujejo še alkohol, lahko veliko naredimo. Tudi s prepogostim prhanjem z zelo toplo vodo koži odvzemamo vlago.

Če imate občutljivo kožo, je obisk pri dobri kozmetičarki nujen. Pravilna priprava kože na to, da je sposobna sprejeti negovalne sestavine, je ključ do boljšega stanja vaše kože. Dobra kozmetičarka bo znala oceniti stanje vaše kože in vam svetovala tako pri izbiri postopka za nego občutljive kože v kozmetičnem salonu kot tudi pri izbiri negovalnih sredstev za domačo nego. V kozmetičnem studiu Dermavitalis občutljivo kožo negujemo z vrhunsko kozmetiko Biodroga.

Vrsta nege

Čas

Cena

60 min
45,00 EUR
90 min
55,00 EUR
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti