031 744 799
Delovni čas:
PON - ČET: 8–20 h
PET: 9–17 h
SOB: 8–12 h
Solna soba

Nega obraza

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je sodobna in učinkovita vrsta peelinga. Mikrodermoabrazija je revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri postopku mikrodermoabrazije se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid), s katerimi nežno odstranimo odmrle kožne celice, kar pomeni, da se pospeši rast novih celic. Med tem postopkom se koža obnovi, postane bolj zdrava ter dovzetna za učinkovine in odraža optimalno zdravstveno sliko. Tako lahko varno in uspešno odpravimo težave s kožo, kot so brazgotine, gube, razširjene pore in pigmentni madeži.

Postopek in nega obraza povezana z njim sta povsem varna za stranke, saj ju opravlja za to usposobljena oseba. Pred začetkom se koža glede na tip in starost tudi ustrezno pripravi na sam postopek, da le ta poteka brezhibno in dosežemo najboljše rezultate.

Pogostost izvajanja postopka mikrodermoabrazije je odvisna od starosti in od tega, v kakšenm stanju je koža. Običajno se izvede od pet do deset tretmanov mikrodermobarzije. Za vzdrževanje pridobljenih rezultatov priporočamo, da se posegi mikrodermoabrazije ponovijo vsako leto. Izboljšanje stanje kože je običajno vidno že po opravljenem prvem postopku mikrodermoabrazije. Pomembno je, da se po opravljenem postopku mikrodermoabrazije nekaj dni ne izpostavljamo neposrednim sončnim žarkom ali tistim iz solarija.

 

Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti