031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Mezoterapija

Kaj je iglična mezoterapija?
Iglična mezoterapija je popolnoma naravna in izredno učinkovita metoda za izboljšanje stanja kože. Izredno učinkovita je pri naslednjih problemih s kožo:

  • bleda koža,
  • moteče gubice zaradi suhe kože,
  • pomanjkanje vitalnosti kože,
  • koža, poškodovana od sonca in opazni znaki staranja kože.

Iglična mezoterapija namreč spodbuja nastanek kolagena in elastina, ima opazen lifting efekt, bistveno izboljša gladkost in elastičnost kože, zmanjša izrazitost por, gladi gube, koža se regenerira, navlaži in napne.

Kako izvajamo iglično mezoterapijo?
Iglično mezoterapijo izvajamo z aparatom IONTO-MESOsono. Zelo nežne MESO-iglice naredijo mikro luknjice v povrhnjico kože, kar pa ne vpliva na njeno naravno obrambno funkcijo. MESO-iglice se avtomatsko premikajo gor in dol in tako zelo natančno in enakomerno penetrirajo v povrhnjico kože. Postopek je popolnoma neboleč, nežen in hiter. Z vibrirajočimi iglicami enakomerno vtiramo hialuronsko kislino v globlje plasti kože, kjer lahko popolnoma razvije svoje pozitivne učinke. Tako koža ni le optimalno preskrbljena, ampak jo z mikropoškodbami povrhnjice spodbudimo, da se naravno regenerira.

Prednost aparata IONTO-MESOsono pred drugimi podobnimi aparati je v majhnem aplikatorju, s katerim lahko zelo natančno obdelamo tudi področje okrog oči. Obdelamo lahko tudi ustnice in dobimo filler efekt.

Kaj lahko iglična mezoterapija stori za vašo lepoto?

  • Delitev kožnih celic: osnova vsake regeneracije – tako se koža sama od sebe regenerira.
  • Regeneracija: ciljano pospešimo procese krepitve in obnavljanja kože – za bolj gladko kožo.
  • Zadrževanje vlažnosti: koža lahko ponovno zadrži več vlage. Kožne celice so optimalno preskrbljene.
  • Prekrvavitev: spodbudimo prekrvavitev kože in pospešimo preskrbo kožnih celic z energijo. Tako bo vaša koža znova pridobila vitalnost.
  • Celični metabolizem: celice so optimalno preskrbljene s pomembnimi hranljivimi snovmi in kisikom.


Rezultat iglične mezoterapije
Koža kot prerojena: napeta in sijoča koža, pomlajena koža z vidno zmanjšanimi gubami, optimalno preskrbljena s hranilnimi učinkovinami.

Za koga je primerna iglična mezoterapija
Mezoterapija je primerna tako za moške kot za ženske. Za tiste z bolj izrazitimi gubami in tudi tiste, ki želijo pravočasno in učinkovito upočasniti proces staranja kože, ali pa le preventivno narediti nekaj dobrega za svojo kožo. Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo vsaj pet tretmajev v tedenskih presledkih.

Vrsta nege

Čas

Cena

60 min
70,00 EUR
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti