031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Masaža

Masaža je najstarejša in najbolj enostavna nega. Glajenje, drgnjenje, gnetenje in tolčenje posameznih mišičnih sklopov ali celega telesa sprosti krčevitost, hkrati pospešuje prekrvavitev kože in mišic. Blagodejni fizični učinki masaže so na primer boljša prekrvavitev in sproščene mišice ter fiziološka in duševna sproščenost - to so prijetni, edinstveni občutki. Pred več kot 2000 leti je grški zdravnik Hipokrat dejal, da lahko drgnjenje poveča vez, ki je prekratka in zrahlja vez, ki je pretoga. Prav to je najočarljivejši del masaže - isti gib lahko učinkuje tako različno.
Masaža ne sme povzročati nobenih bolečin, sicer se mišičevje v obrambi napne in blagodejnih učinkov ni. Masaža pomaga ljudem, ki imajo zaradi sedečega dela težave s hrbtom, ni pa nadomestkov za aktivno telesno vadbo, ki krepi mišice.

Z masažo glave spodbudimo prekrvavitev in dovajanje kisika lasem in koži na glavi. Ob masaži glave se žile in kapilare razširijo. Masaža glave je priporočljiva tudi za ljudi, ki jih pestijo glavoboli.

Anticelulitna masaža se osredotoča na problematične dele telesa, predvsem stegna, kjer se kopiči celulit. Z anticelulitno masažo pospešimo mikrocirkulacijo podkožnega tkiva ter spodbudimo limfni in krvni obtok. Redna anticelulitna masaža pomaga pri zmanjšanju celulita in njegovi odpravi.

Z refleksno masažo stopal dosežemo, da je naše telo v ravnovesju. Refleksna masaža stopal ima visok antistresni učinek, z njo lahko preprečimo tudi nekatera bolezenska stanja. Refleksna masaža stopal je zelo sprostitvena metoda, izvaja pa se tako, da kozmetičarka pritiska na določene točke na stopalih. Refleksna masaža stopal je učinkovita metoda za uravnovešenje naše življenjske energije.

Vrsta nege

Čas

Cena

60 min
40,00 EUR
30 min
25,00 EUR
90 min
70,00 EUR
30 min
30,00 EUR
60 min
45,00 EUR
90 min
100,00 EUR
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti