031 744 799
Delovni čas:
PON - PET: 11–19 h
SOB: 8–12 h (oz. po dogovoru)
Solna soba

Elektrostimulacija in lipoliza

Elektrostimulacija z lipolizo je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju.

Elektrostimulacija tako stimulira periferno prekrvavitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Tako se zmanjša obseg na kritičnih delih telesa. Deluje na mišico in čvrsti tkivo, ki je zaradi celulitnega stanja izgubilo tonus in prožnost ter s tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo. Istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo.

O elektrostimulaciji govorimo, ko s pomočjo naprave - profesionalnega stimulatorja - dovajamo točno določene električne impulze na izbrani del telesa. Je učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic tudi na najbolj kritičnih delih telesa (trebuh, zadnjica, stegna).

V Dermavitalis studiu izvajamo elektrostimulacijo z lipolizo z vrhunskim multifunkcijskim aparatom nemške blagovne znamke Ionto Comed za terapije celega telesa. S pomočjo kontroliranega mikroprocesorja se z metodo elektrostimulacije in lipolize dosegajo osupljivi rezultati pri zmanjševanju maščobnih blazinic na kritičnih predelih telesa, kot so jahalne hlače, maščoba na trebuhu ter oblikovanje telesa z uničevanjem maščobnih celic tako za ženske, kot tudi za moške.

Kako deluje lipoliza?
Maščoba se iz maščobnih celic izloči v medcelično tekočino, kjer se razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo, kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Po lipolizi priporočamo povečano fizično aktivnost in povečan vnos tekočine – vode.

Učinki lipolize:
Učinki lipolize so zmanjšan obseg na kritičnih delih telesa (jahalne hlače, trebuh), izboljšan tonus kože, lepo oblikovane mišice. Priporočen je sklop 10 terapij, 3-krat tedensko, z enodnevnimi vmesnimi premori.

Programi za hujšanje, oblikovanje telesa, odprava celulita, učvrstitev mišične mase, lifting prsi, zadnjice in učvrstitev trebuha hkrati.

Vrsta nege

Cena

45,00 EUR
80,00 EUR
POPUSTI NA PAKETE!!!
Zapri
Darilni bon Prosti termini
Politika piškotkov|Pravilnik o zasebnosti